Söyleyecek Çok Şey Var!

Biliyorum, söyleyecek çok şey var fakat yazacak çok az şeye sahibiz. Yıllar önceden aklımıza neler kalıyor ki?

Konuştuklarınızı % kaçını hatırlıyorsunuz?
Duyduklarınızın % kaçını hatırlıyorsunuz?
Gördüklerinizin % kaçını hatırlıyorsunuz?

Yazacak bu kadar az şeyimizin olduğuna inanmazdım. Ama hata bizde belki de unutmadan konuştuklarımızı, duyduklarımızı ve gördüklerimizi blogumuza geçirmemiz lazım. Bloglarla yaşadıklarımızı ve kendimizi anlatıyoruz. Belki de yıllar sonra bizi okuyacakları bir yer olacak. Kesinlikle yazdıklarınızı bir yere not edin. Çünkü her blog servisi gün gelecek kapanacak ve bu kadar emek yok olacak düşünebiliyor musunuz? Belki de kıyamet teorileri uyduruyorum. Ama bana soracak olursanız blog takip etmeyi çok seviyorum. Okumayı haberler edinmeyi ve öğrenmeyi kendini geliştirmeyi belki de seviyorum...(Blog yazarı sandalyesinden düşer)

9 yorum:

karahilal dedi ki...

Söyleyecek çok şey var yazacak bir şey yok abi.Uzun zamandır yorum bırakmıyodum,daha doğrusu bloguma yazı yazmayalı 10-15 gün oldu.Nedense canım hiç bişi yapmak istemio abi.Bu arada zombilerle ilgili yeni bi blog açılmış Ahmet Türkan diye birisi açmış o sen misin yoksa kardeşin akraban vs bişi mi?

korkuluk dedi ki...

Hayır o babam :)

karahilal dedi ki...

Hadi canım inanmam :) Bloxoo dan ona da seni sordum kendileri oğlum olyo dedi bende başka musatafa türkandır dedim.Ne bileyim genç bi ruhu var ozamn biraz garip geldi :D :)

dexter_fernando dedi ki...

Bana kimse yaşlı diyemez. Genç ruhluyum.

biggeee dedi ki...

aaa süper ya zombi sever baba:))Ben benim babamın yazılarına bakıyom da tek bir kelimesini bile anlamıyorum.Ama genede benim babamında güzel yazıları vardı yaa off of:((

dexter_fernando dedi ki...

Olur mu? Babalar güzel yazar. Bige babana söyle babalar yazıyor adlı blog açıyoruz.

biggeee dedi ki...

:)) babam öleli üç yıl oldu lakin burda sizi görünce babamın yazılarını blogumda yayınlamaya karar verdim.Şimdi bir tanesini koydum bile isterseniz bakabilirsiniz:)

karahilal dedi ki...

Estağfurullah efendim sizin yaşlı olduğunuzu kastetmedim öyle bir niyetim yoktu :) SAdece yazmanız güzel hoşuma gitti keşke sizin gibi daha çok insanı blog dünyasında tanıyabilsek.Keşke herkes genç ruhlu olsa.

Benimde yaşım ilersede de bendenim yaşlanır ruhum asla :D

dexter_fernando dedi ki...

Şey gibi oldu. Bedenime sahip olabilirsin ruhuma asla :D

Yorum Gönder