Vampir Dediğin Nedir?

Vampir hakkında 1 yıldır araştırma yapıyorum. Ve yanlış anlamsız o kadar çok şey var ki...Filmler,diziler,kitaplar,televizyon programları ve sonunda bilgiler.
Hayaletlerin ve kötü ruhların geniş dünyasında,vampirlerden korkunç,onlar kadar tiksinilen ve nefret edilen,ürükütücü ve büyüleyici cazibiye sahip başka bir figür yoktur. Vampir ne hayalletir ne de kötü ruh fakat ikisininde özellikleri bünyesinde barındırır.(monteque summers)

Eğer bu dünyada kesin bir şey varsa o da vampirlerin var olduğudur.Bunun kanıtları saymakla bitmez;Polis,cerrah raporları,rahip ve yargıç gibi ünlü kişilerin sözleri...Bunun yanı sıra vampirlere kim inanır ki?

Hız-güç-dayanıklılık-soğuk ve beyaz ten-ölümsüzlük ve cazibe.Büyüleyici koku...http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1117/vampir.JPG

Ve tabut aslında yalandır. Sadece bir gece uyurlar yani ilk vampir oldukları zaman sonra tabutta gereksinim duymazlar. Kalbine hançer saplanmak edebi eserler yazarların uydurmasından başka bir şey değildir. Kazıkta öyle...Güneşte kül oldukları sadece bir destandır. Çıkarlar ama güneş tenleri elmaz gibi parlattıkları için fark edilirler. İnsan kanı onlara çok tatlı gelir. Fakat sadece hayvcan kanı içerek yaşayabilirler. Ama hayvan kanı çabuk soğuduğu için tercih etmezler. İnsanlar onların ağızlarını sulandırır.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

tenleri güneşte parlar ha.sen alacakaranlığa bağlamışsın olayı aman dikkat böyle şeylerle enfazla fantezi gücünüzü zorlarsınız.HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.başka söze hacet var mı bunlar insanların zayıflıklarından kurtulmak için uydurdukları batını veya doğunun hepsi aynı boş safsatalarıdır

Adsız dedi ki...

yani sen hayal dünyasın da yaşıyosun nerdeyse bnde vampirim diceksn

Adsız dedi ki...

sen öyle san bi kaç yıl sonra görürsün

Berfin dedi ki...

bunu yazan insan psikopata bağlamış ve delirmiş olabilir eminim buna :D

Semosh dedi ki...

:D:D aynen ALACAKARANLIK filminin etkisinden kurtulamamış.. :D xD

Adsız dedi ki...

vampir diye bişey olsaydı eger bu bütün kutsal kitaplar bahsederdi..ben kur'anı kerimde böyle birşey ile karşılaşmadım.gerceği öğrenmek için tek adres tüm dünya alemin kabul ettiği kutsal kitaplardır.lütfen batıl inançlara kapılmayalım.bunlar sadece teoridir.kanıtlanmamıştır.

yok dedi ki...

İnanıyorum ki hiç kimse Kur'an-ı Kerim'i sorgulamaz fakat olmayan bi şey var olamaz... Bu yüzden vampir efsaneleri,konu hakkında kitapları,filmleri vb.'leri yoktan var olmamıştır... Yani bu gibi şyler hkkında yazmk için bir kynğa ihtyç wardır... dediğim gbi yoktan var edmzsn ama blyorz ki gnmzde ve geçmişte bu konu hkkında ktplr,flmlr vb. yayınlnmştr ve bu yzden (bna gre) vampirlern var oldklrnı gerçğidr. Geçmişte we ya gnmzde ya da ktplrdn esnlenlrek yazlnlra gre insanlr vampirlern grçklğine şahit olmuşlrdır ve byle bir varolşn gerçğini insnlra gstermk için ktplrda var... (Kimileri için batıl, kimileri için gerçek)

Yorum Gönder